Ingrediente
- 400 g biscuiti digestivi
- 1/2 pachet de margarina Rama/unt
- 1 plic crema gust de ciocolata Dr. Oetker
- 250 ml lapte rece
- 6 lg Green Sugar
- 250 g crema Mascarpone
- 200 ml frisca
- 500 g crema Mascarpone
- 400 ml frisca
- 6 lg Green Sugar
- 250 g zmeura
- 2 lg cacao instant
- 3-4 bucati de minibezele trase in ciocolata
Mod de preparare
Mai intai apeli zmeura si o lasi scurs intr-o sita.
a. blat
Biscuitii digestivi se sfarama .
Margarina se topeste si se adauga peste biscuiti, omogenizand bine totul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in interiorul unui inel de tort, direct pe platou. Nivelezi bine cu ajutorul unei linguri si apoi se da la rece , pana cand prepari cremele.
b. crema de ciocolata
Prepari crema de ciocolata, conform indicatiilor de pe ambalaj, impreuna cu 3 linguri de Green Sugar.
Crema Mascarpone o amesteci cu celelalte 3 linguri de Green Sugar , mixand bine pana cand devine spumoasa.
Bati frisca si apoi amesteci toate cele 3 creme anterioare.
Adaugi crema peste blat.
Asezi zmeura peste crema de ciocolata si dai la rece.
c. crema de frisca
Crema Mascarpone o amesteci cu cele 6 linguri de Green Sugar , mixand bine pana cand devine spumoasa.
Bati frisca si amesteci cu crema de Mascarpone.
Adaugi aceasta crema peste zmeura si dai la rece pentru 2 ore.
d. decor
Indepartezi inelul de tort si decorezi cu pudra de cacao, zmeura si minibezelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "NAKED CAKE CU ZMEURA SI CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|