Ingrediente
- 1 pachet foi de napolitana,
- 250gr unt,
- 500gr rahat,
- 250ml apa.
- 4ling nutella,
- 100gr stafide,
- esenta de rom
Mod de preparare
Intr-o craticioara se pune pe foc rahatul cu apa.Se amesteca intr-una in el pana se topeste complet.Se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia de pe foc si se adauga nutella,stafidele si romul.Se amesteca bine,sa se omogenizeze.
Se imparte crema in doua.Se ia prima foaie de napolitana,se unge cu jumatate din crema apoi se acopera cu alta foaie peste care se intinde a doua jumatate de crema.Se acopera cu ultima foaie peste care se pune o greutate sa preseze bine foile.
Se tine asa la rece pana a doua zi cand se portioneaza si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|