Ingrediente
- 200g naut
- ulei de masline
- boia de ardei dulce
- boia de ardei iute
- usturoi granulat
- sare
- piper
Mod de preparare
Nautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata.
Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine.
Se scurge si se lasa la racit si uscat.
Intr-un castron se amesteca nautul cu celelalte ingrediente, dupa gustul fiecaruia, pana sunt unse toate bobitele.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasfirate sa nu fie boabe suprapuse.
Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute, intorcandu-se din cand in cand.
Cand sunt crocanta cat doriti sunt gata.
Se scot intr-un castron si se lasa la racit.
Sunt bune cu o bere rece.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|