Naut crocant, aromatizat cu ierburi

Postat de panacris in Retete Delikat
7 Aug 2018 | 2521 vizualizari
Naut crocant, aromatizat cu ierburi

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare drag. Astăzi o nouă rețetă pe gustul Zmeilor și pe al meu, un înlocuitor sănătos al floricelelor de porumb sau chips-uri. 
Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Năut 500 g
  • Sare de mare
  • Ulei de susan 1 lingură
  • Ulei de cocos 1 lingură
  • Ierburi de gradină Delikat ½ linguriță
  • Ierburi italiene Delikat ½ linguriță
  • Boia de ardei dulce Delikat ½ linguriță

Mod de preparare

Năutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune, MultiCooker, CrockPot sau în cazul meu în minunatul vas Zepter. După ce s-a fiert, năutul se strecoară și se pune la prăjit în uleiul de susan și cocos, la foc rapid, până se evaporă apa și devine crocant, (eu am folosit alt ajutor din familie, Multicooker-ul de la Philips, la programul FRY!) Apoi se asezonează de mirodenii și se lasă la răcit. Se servește ca atare sau însoțit de sosuri picante și musai lângă o bere rece.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant, aromatizat cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

Postat de Satisfyyourcravings

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se toaca pancetta, ceapa, usturoiul marunt si ardeiul cuburi.  Intr-o oala cu fund dublu, se incalzeste putin ulei de masline si...

Citeste continuarea

Ghiveci cu pui la oala de lut

Postat de Constelatialeu

Ghiveci cu pui la oala de lut

Mai intai am spalat ciocanele de pui, le-am sters cu un servet si apoi le-am stropit cu putin ulei si am presarat condimentele de la Delikat. Separat am curatat toate legumele, le-am taiat in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2018, 13:33
la 07.08.2018, 13:36
Ce bun e de ronțăit!!
la 07.08.2018, 14:48
Bun, bun!
la 07.08.2018, 15:05
Ahaha asta am facut si eu sambata 😆😍
la 07.08.2018, 15:31
Yami!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking