Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker

Postat de gurita_ta2005 in Pui
11 Ian 2015 | 4435 vizualizari
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker

Ingrediente

  • o bucata piept de pui fiert
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 morcov
  • 1/2 conserva de ciuperci
  • 1/2 conserva naut
  • cateva buchetele de broccoli
  • sare/piper/ghimbir/boia dulce
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Ceapa o tocam marunt,iar morcovul il taiem rondele,punem si pieptul de pui taiat cuburi si condimentat cu boia dulce si piper(eu am fiert pieptul de pui pentru supa)le punem in vasul de la multicooker,punem ulei de masline,amestecam putin,setam la Meniu Fry si lasam 3 minute.

Adaugam buchetele de broccoli spalate si taiate in bucati mai mici,punem putina apa,setam la Meniu Boil si lasam 5 minute.

Adaugam ciuperciile si nautul scurse de zeama.Punem condimentele amestecam bine si setam din nou la Meniu Boil,lasam cam 10 minute.

Se preasara patrunjel proaspat tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de pui

Postat de licurici_lra

Snitele de pui

Pieptul de pui se taie in felii subtiri si se bate usor, apoi se pun condimentele pe fiecare parte (sare, piper si oregano). Fulgii de porumb se maruntesc si se pun intr-un blender impreuna cu...

Citeste continuarea

Snitel imperial

Postat de ianculubita

Snitel imperial

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2015, 17:02
Oooooo ce de culori Foarte fain
la 11.01.2015, 17:04
la 11.01.2015, 17:06
ai dat-o pe fierturi , ai?
)
la 11.01.2015, 17:09
Ce frumos si ademenitor arata!
la 11.01.2015, 17:11
super arata

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking