Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

Postat de Ksenya in Slow Cooker
7 Mar 2019 | 1077 vizualizari

Navarinul este o tocana de berbecut  specifice gastronomiei franceze. Ingredientul principal fiind napii suedezi .Este un preparat destul de  consistent .Procesul de pregatire este de lunga durata de aceea ei o considera o mancare de weekend. E prima oara cand l-am gatit la slow cooker-ul Crock-Pot primit ca premiu.  A iesit super bun .

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 09.03.2019, 21:28
la 13.03.2019, 10:45
Cred ca este gustoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking