Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

Postat de Ksenya in Slow Cooker
7 Mar 2019 | 3223 vizualizari

Navarinul este o tocana de berbecut  specifice gastronomiei franceze. Ingredientul principal fiind napii suedezi .Este un preparat destul de  consistent .Procesul de pregatire este de lunga durata de aceea ei o considera o mancare de weekend. E prima oara cand l-am gatit la slow cooker-ul Crock-Pot primit ca premiu.  A iesit super bun .

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 07.03.2019, 17:50
buna buna
la 07.03.2019, 18:06
Foarte bună!
la 07.03.2019, 18:23
Buna
la 07.03.2019, 18:44
imi place
la 07.03.2019, 19:00
foarte buna
la 07.03.2019, 19:06
Tare buna tocanita pregatita de tine!
la 07.03.2019, 19:28
la 07.03.2019, 19:31
Buna!
la 07.03.2019, 19:37
Nu mananc, dar apreciez...o reteta deosebita! Felcitari Ksenya!
la 07.03.2019, 19:53
Ce rețetă frumoasă! De la început m-am gândit că merge la crock și uite că așa ai și făcut Chiar am să încerc să fac și eu, dar cu carne de ied...nu cred să găsesc berbec...
la 07.03.2019, 20:17
la 07.03.2019, 20:17
Toate rețetele tale îmi plac!
la 07.03.2019, 20:30
la 07.03.2019, 22:07
O reteta foarte gustoasa
la 08.03.2019, 08:44
Foarte apetisant arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking