Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure

Postat de ralu_river in Prajituri
31 Oct 2012 | 7441 vizualizari
Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure

Ingrediente

  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 250 gr unt
  • 350 gr zahar
  • 4 oua
  • 140 gr faina
  • un varf lingurita bicarbonat de sodiu
  • 50 gr cacao
  • 200 gr fructe de padure congelate, proaspete sau facute sos (amestecate cu zahar si lasate la foc mic pana scade apa)

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati si se pune la topit pe foc mic impreuna cu untul si zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga ouale, pe rand, amestecand bine cu telul dupa fiecare ou. Faina se amesteca cu bicarbonat si cu cacao si se adauga peste ciocolata. Se amesteca bine, se adauga fructele, se amesteca din nou, apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, intr-o tava cu hartie de copt (tava de 20x30 cm), pentru 30-40 de minute. 

Se poate servi cu branza de vaci cremoasa sau cu iaurt grecesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Foite cu crema de lamaie 2

Postat de Creatsa

Foite cu crema de lamaie 2

Foi: Mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat cateva minute pana se topeste zaharul. Adauga treptat uleiul,amoniacul stins cu zeama de lamaie si laptele si omogenizeaza bine. Adauga...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi caramel si crema de branza cu piersici din compot

Postat de merisor67

Prajitura cu foi caramel si crema de branza cu piersici din compot

Pentru foi , caramelizam zaharul la foc incet, amestecand continuu pana se dilueaza complet, apoi adaugam  laptele, cu mare grija sa nu ne arda vaporii care se imprastie. Lasam vasul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2012, 21:47
imi place
bun venit
la 31.10.2012, 21:56
bun venit
la 31.10.2012, 21:58
va multumesc mult pentru primirea calduroasa :*
la 31.10.2012, 22:14
Bine ai venit
la 31.10.2012, 22:44
Arata grozav!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking