Ingrediente
- 2 oua
- 400 gr de faina
- 200 gr de zahar
- 200ml lapte
- 150ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri cacao
- Umplutura:
- 500g branza de vaci
- 3 oua
- 100g zahar
- 3 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare
Am inceput cu blatul. Galbenusurile le-am separat de albusuri. Am batut cu un praf de sare albusurile, am adaugat pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele. Cu ajutorul unei spatule am incorporat bine faina pe care in prealabil am amestecat-o cu 2 lg de cacaco si praful de copt.
Cand compozitia a fost omogena am tapetat o tava cu hartie de copt si am turnat blatul.
Umplutura am facut-o din amestecul branzei de vaci cu ouale si zaharul vanilat. Cu ajutorul unei linguri am pus din loc in loc pe blatul prajiturii umplutura. Cuptorul l-am preincalzit la 200 de grade si am lasat prajitura 30 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|