Negresa cu ciocolata si piersici

Postat de aliliana in Prajituri
1 Sep 2014 | 2948 vizualizari
Negresa cu ciocolata si piersici

M-am inspirat de la Ruxy ( negresa cu afine), am redus cantitatile si a iesit o grozavie. Multumesc Ruxy. Este cea mai buna negresa pe care am facut-o vreodata si fara falsa modestie si cea mai buna pe care am mancat-o. Gustul de ciocolata se simte din plin si pentru ca tot aveam piersicile de toamna gata coapte in pom, parca era pacat sa nu adaug si ceva fructe.

Ingrediente

  • 100 g unt plus 1/2 lingurita unt
  • 50 g ciocolata
  • 140 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • o lingura cacao
  • 2 linguri apa minerala
  • 7 linguri faina
  • o lingura zahar pudra
  • bombonici de ciocolata ( optional)
  • 4 piersici
  • un praf de sare

Mod de preparare

Untul se pune la topit impreuna cu cicolata. Cand s-au topit adaugam zaharul vanilat,un praf de sare, zaharul si mixam bine.  Punem compozitia la racit si cand a indeplinit aceasta conditie adaugam ouale rand pe rand si mixam. Adaugam praful de copt si cacaua si mixam. Adaugam apa minerala, omogenizam. Punem si faina, lingura cu lingura si amestecam. Se ia  oala aparatului multicooker si cu 1/2 lingurita unt o ungem. Turnam compozitia. Punem piersicile taiate feliute, presaram zahar pudra vanilat peste ele si bombonicile de ciocolata. 

Introducem oala in aparat, setam din Menu programul Bake si temperatura de 180 grade pentru 40 minute. 

Cand este gata, scoatem prajitura, o lasam la rece si o pudram cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

Postat de oanapl

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

Se pornește cuptorul și se fixează la 170°C. Se pregătește o tavă de 25×35 cm, căptușită cu hârtie de copt. Se pune pe foc o crăticioară cu apă (cam de 2-3 degete)...

Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata,crema de branza si piersici

Postat de diaconta

Negresa cu ciocolata,crema de branza si piersici

Am pus într-un vas, pe baie de aburi, ciocolata, laptele si untul. Le-am lasat pâna s-a topit ciocolata, apoi am racit amestecul. Am mixat foarte bine doua oua întregi plus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2014, 21:29
Primaaaaaa!Pot sa ma infrupt cu o feliuta din bunatate........daca a mai ramas
la 01.09.2014, 21:30
Bine ati veniiiiit!!!
la 01.09.2014, 21:31
Buna
la 01.09.2014, 21:35
Buna tare:+bd
la 01.09.2014, 21:36
stiam eu de ce nu ma bag in pat...

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking