Ingrediente
- Blat:
- 380 g faina
- 150 g zahar
- 530 ml apa
- 50 g cacao
- 80 g fulgi nuca de cocos
- 60 ml ulei de floarea soarelui
- 60 ml sirop de brad
- 1 si 3/4 lgt bicarbonat de sodiu
- 1 lgt otet
- Decor:
- bucatele de ciocolata amaruie
Mod de preparare
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Intr-un vas amestecam faina, cu cacaoa, apoi turnam restul ingredientelor si le incorporam cu telul.
3. Turnam compozitia intr-un vas (termorezistent am folosit eu) cu dimensiunile 20 x20 cm, uns cu ulei si tapetat cu hartie de copt sau cu faina.
4. Introducem in cuptor pentru 35-45 min. Facem testul scobitorii, daca iese curata => blat copt.
5. Scoatem din cuptor si punem aschiile de ciocolata pe prajitura calda. Daca avem rabdare, asteptam sa se raceasca apoi o portionam dupa preferinta.
S-aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu cocos, de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|