Ingrediente
- 200 g unt
- 200 g ciocolata amaruie
- 5 oua
- 80 g cacao
- 200 g zahar plus 2 linguri
- 50 g faina plus o lingura
- un praf sare
- jumatate pliculet praf de copt
- 200 g crema de branza
Mod de preparare
Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand cele 4 oua. Se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se adauga in amestec, la sfarsit adaugam sarea si ciocolata topita.
Crema de branza se mixeaza cu cele 2 linguri de zahar, un ou si o lingura de faina.
Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pune compozitia de cacao, iar deasupra se pune cea cu branza. Se amesteca cu o scobitoare.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute in functie de cuptor.
Se taie rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|