Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
21 Mar 2016 | 4325 vizualizari
Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

O minunată negresă dulce acrișoară. Inițial am plecat de la rețeta lui GabyD, http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-nuca-si-pere-la-slow-cooker-crock-pot-72657.html, dar am adapat-o pe parcurs cu ce ingrediente am avut la îndemână. Senzațională de bună. Mulțumesc GabyD, pentru pașii expliciți în modul de preparare!

Ingrediente

  • Dulceață de agrișe 200 ml,
  • Zahăr tos 200 g,
  • Ulei de floarea soarelui 100 ml,
  • Apă minerală 200 ml,
  • Făină albă de grâu 300 g,
  • Sare de mare ½ linguriță,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Pudră de cacao 3 linguri,
  • Fructe de kiwi 5 bucăți

Mod de preparare

Într-un vas încăpător se pun: zahărul, zahărul vaniliat, apa minerala, dulceața de agrișe, uleiul, praful de copt, făina și pudra de cacao, se amestecă ușor până se înglobează toate ingredientele. Între timp se pregătește aparatul minunat de gătit Crock-Pot, se conectează la sursa de curent, se pune hârtie de copt în vas, se toarnă aluatul obținut, se uniformizează. Fructele de kiwi curățate de coajă, se taie în sferturi și se așează în aluat.  

Se programează aparatul la de gătit Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 L la meniul ”LOW” pentru 3.50 ore. După cca. 2 ore rotește vasul, cum ne spune draga GabyD, la 180 grade ca să se coacă uniform prăjitura și se șterge capacul vasului de condensul obținut.

După ce trece testul scobitorii, negresa se scoate din vas, se lasă să se răcească apoi se porționează ;) Spor, răbdare și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de timea

Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

Curatam si spalam legumle, fiecare dupa caz, la curatat ma refer. Tocam marunt ceapa si cele doua tipuri de ardei si le punem pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l...

Citeste continuarea

Pere in sos de rodii la slow cooker Crock Pot

Postat de katty

Pere in sos de rodii la slow cooker Crock Pot

Spalam perele si le curatam de coaja. Asezam perele in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem batonul de scortisoara si anasonul stelat si turnam sucul de rodie. Asezam capacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2016, 19:30
buna buna
la 21.03.2016, 19:34
Un deliciu!
la 21.03.2016, 19:35
deserturi n-am avut curaj sa fac la cioroi
la 21.03.2016, 19:54
Ina, văd că face treabă bună și la deserturi Doar că cam mic pentru FamiliaZmeilor) Iese un desert de-o zi
la 21.03.2016, 19:57
yamiii

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking