Ingrediente
- faina 2 cani
- zahar tos 1 cana
- nuca de cocos razuita 1 cana
- ulei de floarea soarelui 1/2 cana
- apa 1 cana
- cacao 4 linguri
- esenta de migdale 1 fiola
- esenta de rom 1 fiola
- zahar vanilinat 1 plic
- praf de copt 1 plic
- un praf de sare
- coaja de lamaie 1 lingurita
- dulceata de visine 1/2 borcan
- dulceata de capsuni 1/2 borcan
- Glazura
- ciocolata menaj 200 g.
- unt 50 g
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare, cu mixerul la viteza medie. Se rastoarna compozitia obtinuta intr/o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la cuptor, incins in prealabil, cca. 40 de minute la 200 grade, adica foc mediu.
Intre timp se topeste topeste ciocolata la Bain marie (a trebuit sa probez si cadoul primit de la Bucataras :D ), se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza si devin lichide.
Se toarna glazura peste prajitura fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|