Desert negresa cu urda si zmeura
Postat de oanapl
Mixezi într-un bol untul moale cu zahărul măcinat și sarea, apoi adaugă ouăle pe rând și mixezi după fiecare. Adaugi esența de rom și cacaua cernută și amesteci ușor cu o...
Citeste continuareaNici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand extrem de ciocolatoasa! :)))) Deliciu total! Trebuie doar sa o incercati! :))))
Ingrediente
Mod de preparareTopim untul la foc mic, intr-un vas larg( ibric mare) si apoi in el topim ciocolata(cu vasul tras de pe foc). Punem in compozitie, zaharul, ness-ul, vanilia si cu un tel omogenizam ingredientele. Adaugam ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare, apoi punem faina si din nou amestecam foarte bine. La final adaugam laptele, putin cate putin pana il punem pe tot. Ungem cu putin unt o tavita 22/30 si turnam compozitia, apoi coacem prajitura la 180 de grade pe progamul de patiserie timp de 40 de minute sau pana trece testul scobitorii. Lasam negresa la racit si apoi o mancam cu multa zmeura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (41)
|
Postat de oanapl
Mixezi într-un bol untul moale cu zahărul măcinat și sarea, apoi adaugă ouăle pe rând și mixezi după fiecare. Adaugi esența de rom și cacaua cernută și amesteci ușor cu o...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se pornește cuptorul și se fixează la 170°C. Se pregătește o tavă de 25×35 cm, căptușită cu hârtie de copt. Se pune pe foc o crăticioară cu apă (cam de 2-3 degete)...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|