Negresa de post cu dulceata si alune de padure

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
15 Noi 2015 | 7637 vizualizari
Negresa de post cu dulceata si alune de padure

delicioasa!

Ingrediente

  • 12 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 pahare zahar tos
  • 2 pahare apa minerala
  • 4 pahare faina alba proaspat cernuta
  • 5 linguri dulceata de visine sau caise
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 gr. alune de padure taiate grosier
  • 4 linguri pudra de roscove

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Punem intr-un bol zaharul, uleiul, apa minerala, dulceata si mixam la viteza mica.

Adaugam alunele maruntite,zaharul vanilat si praful de copt, apoi pudra de roscove iar la final faina in ploaie.

Ungem o tava adanca cu ulei, o tapetam cu faina si turnam compozitia in tava.

Nivelam cu lingura amestecul din tava, apoi presaram alune tocate si dam tava la cuptor pana se coace prajitura si trece testul cu scobitoarea.

Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, portionam si servim.....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu dulceata si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Zacusca de vinete, ciuperci si masline

Postat de ralu_ca

Zacusca de vinete, ciuperci si masline

Vinetele le-am copt, le-am curatat si le-am lasat sa se scurga bine..Morcovul l-am dat prin razatoarea robotului. Ceapa am curatat-o si am dat-o prin masina de tocat , la fel si vinetele....

Citeste continuarea

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Postat de panacris

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Dovleceii rotunzi se spală, se șterg de apă, apoi se taie un căpăcel și se scoate miezul cu ajutorul lingurei, astfel încăt să rămână un strat de cca. 2 cm. Apoi se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2015, 21:40
Foarte buna negresa!
la 15.11.2015, 21:41
La favorite cu ea! Tare-mi place. Ce fel de pudră de roșcove ai folosit de ți-a ieșit așa închisă? A mea nu se închide așa...
la 15.11.2015, 21:41
Delicioasa
la 15.11.2015, 21:44
la 15.11.2015, 21:44
Rita, am luat karobul de la Plafar. Nu mai am ambalajul sa iti spun si firma, din pacate. Golesc continutul in borcane si arunc de obicei ambalajele... Daca a ta nu inchide suficient, suplimenteaza cu inca o lingura de pudra Va avea un gust mai intens, n-are cum sa strice

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking