Negresa economica de post

Postat de momo121 in Mancaruri de post
14 Mar 2016 | 7324 vizualizari
Negresa economica de post

O reteta simpla, cu putine ingrediente si mereu la indamana! Este delicioasa si chiar nu se simte ca este de post! O recomand cu drag!

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa fierbinte
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 3 linguri gem/dulceata (eu am pus de visine)
  • 2 linguri cacao
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • bucati de nuca
  • zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un vas punem apa, zaharul si uleiul si amestecam pana se topeste tot zaharul. Adaugam pe urma gemul, aromele si faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cacaoa si sarea.

Optional mai puteti adauga in compozitie bucati de nuca, stafide sau fructe confiate, in cazul meu doar putina nuca taiata grosier.

Copozitia rezultata o dam la cuptorul incins pzntru cca. 30 minute sau facem testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca este coapta.

Pudram cu zahar pudra si o servim alaturi de o cafetuta, ceai,  etc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa economica de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Hummus de linte rosie cu pasta de caju

Postat de merisor67

Hummus de linte rosie cu pasta de caju

Punem apa la fiert cu puțină sare, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm lintea. O lăsăm să fiarbă până este bine hidratată și absoarbe aproape toată apa. Apoi o...

Citeste continuarea

Ciuperci pleurotus cu cascaval la cuptor, de post

Postat de rocsi_1612

Ciuperci pleurotus cu cascaval la cuptor, de post

Spalati ciupercile, le scurgeti bine. Ceapa verde o taiati rondele, morcovul decojit la fel. Rosiile cherry le taiati in sferturi. Intr-o tava, nu foarte mare, puneti jumatate din ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2016, 12:21
ce bine arata!
la 14.03.2016, 12:23
Mmmm, ce bine arata!
la 14.03.2016, 12:24
Foarte buna!
la 14.03.2016, 12:35
la 14.03.2016, 12:37
, nu ma impac eu bine cu bicarbonatul, insa cred ca e foarte buna !

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking