Negresa, reteta clasica

Postat de merisor67 in Prajituri
27 Oct 2015 | 12702 vizualizari

Reteta aceasta o aveam notata in carnetelul ingalbenit de vreme si tare de mult timp nu am mai facut-o, pentru ca intre timp am testat si alte retete de negresa. Are o textura mai densa, pentru ca se pune multa nuca, unt gras si de asemeni, mai multa faina. Este preferata unuia dintre baietii mei si de obicei cand prepar, orice fel de negresa, lui ii revine 1/2 din tava, iar noi, restul familiei, impartim cealalta jumatate. Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu am doi baieti gemeni, sa-mi traiasca, manca-i-ar mama! :X :)))))

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 27.10.2015, 11:23
Super!
la 27.10.2015, 11:25
ce bine arata!
la 27.10.2015, 11:26
la 27.10.2015, 11:28
Delicioasa!
la 27.10.2015, 11:31
Ce bine arata!
la 27.10.2015, 11:32
Pup, dragilor1
la 27.10.2015, 11:32
Mi-e dor si pofta de asa ceva!
la 27.10.2015, 11:33
Ela si mie
la 27.10.2015, 11:34
Wowwwww ce bine arata
la 27.10.2015, 11:37
Hopa, diseara Adisor se joaca cu negresele...
la 27.10.2015, 11:51
Cleme ) ar vrea el ))
la 27.10.2015, 11:52
vreau si eu, arata tare bine!
la 27.10.2015, 11:55
tare buna!
la 27.10.2015, 12:22
ce bunatate ai facut , imi place multtt
la 27.10.2015, 12:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking