Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple

Postat de Cornelia89 in Prajituri
14 Mai 2013 | 8330 vizualizari
Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple

Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple Aceasta prajitura clasica este apreciata pentru textura sa pufoasa si gustul intens de ciocolata. Reteta, care necesita doar cateva ingrediente de baza, este ideala pentru momentele in care iti doresti ceva dulce si rapid de pregatit.

Ingrediente

  • Ingrediente Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple
  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf copt
  • o esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte
  • cacao
  • nuca
  • cocos
  • Pentru glazura ai nevoie de:
  • o jumatate pachet de unt
  • 3 linguri lapte
  • cacao
  • nuca
  • o cana de zahar

Mod de preparare

Cum se prepara Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple

Glazura :

Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata.

Blat:

Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam pana devin cremoase. Praful de copt se amesteca cu faina.

Se adauga galbenusurile peste albusurile batute, esenta de rom, o cana de lapte si faina.

Se pune la cuptorul preincalzit. Folosim o scobitoare sa observam daca s-a facut blatul. Il scoatem si il lasam un pic sa se raceasca si adaugam peste el glazura si peste glazura presaram cu nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chec pufos cu Amaretto

Postat de Creatsa

Chec pufos cu Amaretto

Am batut albusurile spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul lingura cu lingura si am mixat cam 8-10 minute pana a rezultat o bezea tare si lucioasa. Am adaugat peste albusuri...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Blatul: Separati ouale. Mixati spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul treptat, mixati pana bezeaua devine ferma, apoi puneti zeama de lamaie. Galbenusurile le amestecati cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2013, 23:13
Arata bine!
la 14.05.2013, 23:31
la 15.05.2013, 11:23
Foarte buna

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking