Ingrediente
- 300 g piept de pui
- 2 linguri mustar
- 2 linguri sos worcester
- 1 lingurita otet balsamic
- sare, piper
- un varf de lingurita rozmarin uscat
- 2 lingurita boabe de coriandru
- 2 oua
- 100 g pesmet
- 50 g parmezan
Mod de preparare
Acest mod de pregatire necesita putin mai mult timp deoarece trebuie marinata carnea. Sosul in care se va marina carnea se face astfel: mustarul se amesteca cu sosoul worcester si cu otetul balsamic bine, pana se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul impreuna cu carnea se pune intr-o caserola si deasupra (fara a a amesteca) se pune rozmarinul si coriandrul. Caserola se da la congeator pentru 30 minute sau pentru 1 ora la frigider.
Cand carnea s-a marinat se pregatesc snitelele. Fiecare bucata de carne se da prin ou si pesmet astfel : pesmet, ou, pesmet. Carnea se aseaza pe un gratar sub care ati pus o tava tapetata cu hartie de copt.
Snitelel se gatesc la cuptorul preincins la 200 grade pentru circa 30 minute. Cand sunt gata se presara cu parmezan ras astfel: se presara pe o parte se inchide usa la cuptor pentru 3 minute (pana se topeste) si se repeta operatiunea si pe partea celalta.
Serviti cu placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele din piept de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|