Nougat glacé cu sos caramel

Postat de Lia1 in Torturi
13 Mar 2014 | 7187 vizualizari

Pastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au mai preparat-o si alti bucatarasi :) . "Nougat glacé" are in compozitie crantz si asta mi-a dat voie sa ii asociez tema caramel, adica sa o stropesc din belsug cu sos caramel in loc de coulis-ul din fructe propus de Radu Popovici de la care am luat reteta, coulis pe care l-am folosit si aratat la tortul din bezea Himalaya. Varianta coulisului din fructe este mai racoritoare si mai putin dulce dar eu am vrut sa sugerez inca o varianta.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 14.03.2014, 11:14
nu se face greu. mai ales la vara sper sa va fie sursa de inspiratie
la 14.03.2014, 14:05
delicios!
la 14.03.2014, 15:59
ca de obicei , numai bunatati si frumos prezentate
la 14.03.2014, 17:54
la 14.03.2014, 21:28
Felicitari ! arata super!
la 21.03.2015, 06:53
la 21.06.2021, 15:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking