Nougat glacé cu sos caramel

Postat de Lia1 in Torturi
13 Mar 2014 | 7218 vizualizari

Pastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au mai preparat-o si alti bucatarasi :) . "Nougat glacé" are in compozitie crantz si asta mi-a dat voie sa ii asociez tema caramel, adica sa o stropesc din belsug cu sos caramel in loc de coulis-ul din fructe propus de Radu Popovici de la care am luat reteta, coulis pe care l-am folosit si aratat la tortul din bezea Himalaya. Varianta coulisului din fructe este mai racoritoare si mai putin dulce dar eu am vrut sa sugerez inca o varianta.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 13.03.2014, 23:04
mama mama Lia draga ce ne-ai pregatit aici
la 13.03.2014, 23:17
Foarte bun ttrebuie sa fie
la 13.03.2014, 23:33
Senzational
la 14.03.2014, 04:58
waw
la 14.03.2014, 05:30
felicitari,Lia!
la 14.03.2014, 06:39
la 14.03.2014, 07:34
Supeeer!!
la 14.03.2014, 07:52
delicios
la 14.03.2014, 08:22
Delicios!
la 14.03.2014, 08:47
foarte tare, arata super ! bravo !!!
la 14.03.2014, 09:06
Ce minunatie!
la 14.03.2014, 09:58
superb
la 14.03.2014, 09:59
la 14.03.2014, 10:09
senzational
la 14.03.2014, 11:06
minunat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking