Ingrediente
- 1 ceapa
- 100 grame ciuperci
- 1/2 varza chineazeasca
- 100 grame ridichi
- 350 grame tofu moale
- 6 oua mari
- 150 grame faina
- ulei de masline
- ketchup sau sos picant
- sos de soia
- maioneza sau iaurt
- Pentru muraturi:
- 1/2 castravete
- fulgi chili
- sos de soia
- ulei de susan
- otet din vin alb
Mod de preparare
Se taie ceapa, ciupercile, varza si ridichile fasii. Se usuca tofu cu ajutorul unui prosop de bucatarie si se taie cuburi de 1 cm.
Se amesteca oul si faina cu sare si piper si se adauga legumele si tofu. Se amesteca.
Se incalzeste o tigaie cu diametrul de 23 de centimetri, la foc mediu, cu putin ulei de masline. Se toarna compozitia si se gateste 4-5 minute pe parte, pana este gatita complet si aurie.
Pentru muraturi, se taie castravetele longitudinal in 2 jumatati. Se indeparteaza semintele cu ajutorul unei lingurite si se taie felii nu foarte subtiri. Se amesteca cu restul ingredientelor.
Se serveste cu sos picant sau ketchup si maioneza sau iaurt si castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Okonomiyaki (Clatita Japoneza gigantica)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|