Omleta alba cu zucchini

Postat de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri
16 Apr 2015 | 2773 vizualizari
Omleta alba cu zucchini

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 1 galbenus
  • 2 zucchini
  • o bucatica branza feta
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja si se taie solzisori. Se pun la calit in ulei si putina sare.

Albusurile se zbat bine cu galbenusul,se adauga sare si piper.

Cand dovlceii devin rumeni si moi se pun ouale deasupra si se lasa circa 8 minute. Apoi se incerca cu o spatula daca e prajita si se intoarce cu ajutorul capacului pe cealalta parte. Dupa 5 minute se scoate si se pune branza farmitata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta alba cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu mozzarella

Postat de caroline

Chiftelute cu mozzarella

Punem intr-un robot painea taiata in cuburi mici,mozzarella spalata,scursa de apa si rupta,parmezanul dat prin razatoare,ouale si potrivim de sare. Mixam totul foarte bine pana obtinem o...

Citeste continuarea

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2015, 14:03
buna
la 16.04.2015, 14:09
la 16.04.2015, 14:38
Buna
la 16.04.2015, 15:12
la 16.04.2015, 15:18
Mmmmmm,bună!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking