Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
20 Oct 2015 | 7706 vizualizari
Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)

Este o omleta absolut delicioasa ...perfecta mai ales pentru o cina usoara !!!

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1\2 ceapa
  • 80 gr ton
  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 5 masline negre
  • patrunjel
  • parmezan
  • ulei

Mod de preparare

Mai intai curatam cartofii de coaja , ii spalam si ii taiem cuburi .

Punem ulei intr-o tigaie la foc potrivit. Cand uleiul s-a incins punem cartofii la prajit .Presaram sare .

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt . Ardeiul il spalam , indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri , dupa care  il taiem rondele subtiri . 

Cand cartofii sunt aproape gata ,scurgem din uleiul din tigaie si apoi adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca impreuna pentru cateva minute . 

Cu ajutorul unui tel, batem spuma ouale impreuna cu 4 linguri cu lapte , sare,piper dupa gust . 

Tapetam o tava rotunda pentru cuptor cu hartie de copt si punem cartofii impreuna cu ceapa si ardeiul ,tonul maruntit,maslinele taiate rondele,ouale batute si la final presaram parmezan . 

Dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 20 minute . 

Cand omleta este gata , scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel tocat si servim . 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu spanac si crenvusti

Postat de Alina26

Placinta cu spanac si crenvusti

1.Am taiat crenvusti si i-am prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei de maslune. 2.Intr-o alta tigaie am calit ceapa tocata marunt,cu 3 linguri de ulei de masline,apoi am adaugat spanacul...

Citeste continuarea

Mille-feuille de legume

Postat de Lia1

Mille-feuille de legume

Pui la scurs mozarella, cu 1-2 ore inainte. 1. Speli legumele.Pui ardeiul gras la copt pe gratar/tabla/tigaia de copt vinete. 2. Tai rondele vanata si dovlecelul, pe care le sarezi si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2015, 16:51
super
la 20.10.2015, 16:52
Bya
la 20.10.2015, 17:09
Bune omuletele astea...
la 20.10.2015, 17:18
Arata super bine!
la 20.10.2015, 17:27

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking