Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
20 Oct 2015 | 7706 vizualizari
Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)

Este o omleta absolut delicioasa ...perfecta mai ales pentru o cina usoara !!!

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1\2 ceapa
  • 80 gr ton
  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 5 masline negre
  • patrunjel
  • parmezan
  • ulei

Mod de preparare

Mai intai curatam cartofii de coaja , ii spalam si ii taiem cuburi .

Punem ulei intr-o tigaie la foc potrivit. Cand uleiul s-a incins punem cartofii la prajit .Presaram sare .

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt . Ardeiul il spalam , indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri , dupa care  il taiem rondele subtiri . 

Cand cartofii sunt aproape gata ,scurgem din uleiul din tigaie si apoi adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca impreuna pentru cateva minute . 

Cu ajutorul unui tel, batem spuma ouale impreuna cu 4 linguri cu lapte , sare,piper dupa gust . 

Tapetam o tava rotunda pentru cuptor cu hartie de copt si punem cartofii impreuna cu ceapa si ardeiul ,tonul maruntit,maslinele taiate rondele,ouale batute si la final presaram parmezan . 

Dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 20 minute . 

Cand omleta este gata , scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel tocat si servim . 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omleta quarto formaggi

Postat de MotanLaOale

Omleta quarto formaggi

Urda si casul se taie cuburi. Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste. Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf. Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale...

Citeste continuarea

Placinta cu ghebe

Postat de Dya

Placinta cu ghebe

Spalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz. Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul. Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2015, 16:51
super
la 20.10.2015, 16:52
Bya
la 20.10.2015, 17:09
Bune omuletele astea...
la 20.10.2015, 17:18
Arata super bine!
la 20.10.2015, 17:27

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking