Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor

Postat de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2011 | 7192 vizualizari

Varianta mai putin calorica, sa zicem asa :), a simplei omlete de dimineata. Avantajul e ca e mult mai usoara, nu are ulei si poate fi consumata si a doua zi. In plus, putem pune in ea cam ce gasim prin frigider si prin camara.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 08.06.2011, 08:44
interesant
la 08.06.2011, 09:21
la 08.06.2011, 10:03
arata bn imi place
la 08.06.2011, 10:46
Ma bucur ca va place! Daca o incercati si voi sa-mi spuneti cum v-a iesit.
la 08.06.2011, 11:29
la 08.06.2011, 19:40
la 03.05.2012, 10:19
la 07.03.2013, 15:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking