Ingrediente
- 6 oua
- 200 g ciuperci
- 150 g porumb dulce
- 150 g telemea
- 150 g cascaval (afumat am pus eu)
- 75 ml smantana dulce
- 2 lingurite unt
- 1 lingura pesmet
- sare, piper
- marar
Mod de preparare
Am taiat ciupercile felii mai mari, le-am pus la calit intr-o lingurita de unt, le-am sarat si piperat si le-am lasat la calit pana a scazut tot lichidul pe care si-l lasasera,
Branza am dat-o pe razatoarea cu ochiuri mari, cascavalul razatoarea cu ochiuri mici, am separat galbenusurile de albusuri, galbenusurile le-am amestecat cu smantana lichida. Am adaugat ciupercile calite, apoi porumbul, branza rasa, cateva linguri din cascavalul ras, si apoi mararul tocat marunt. Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am adaugat incet compozitiei de galbenusuri, am uns o tava de tarta cu unt si am tapetat-o cu pesmet, am turnat compozitia in ea, iar deasupra am presarat cascavalul ras. Am dat la cuptorul incins pentru 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|