Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor

Postat de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2011 | 7217 vizualizari

Varianta mai putin calorica, sa zicem asa :), a simplei omlete de dimineata. Avantajul e ca e mult mai usoara, nu are ulei si poate fi consumata si a doua zi. In plus, putem pune in ea cam ce gasim prin frigider si prin camara.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 07.06.2011, 17:47
ce bine arata si ce buna tre sa fie
la 07.06.2011, 18:06
Lia, noua ne-a placut tare mult! A fost la fel de buna si a doua zi. Se poate servi si calda si rece.
la 07.06.2011, 18:46
super super super
la 07.06.2011, 19:17
perfecta
la 07.06.2011, 19:32
Si acum imi lasa gura apa cand ma uit la poze
la 07.06.2011, 20:03
arata super bine
la 07.06.2011, 20:17
mai mult ca perfecta...
la 07.06.2011, 20:44
Cred ca a fost super buna !! si pozele sunt foarte frumoase !!
la 07.06.2011, 20:51
super omleta iar pozele m-au lasat fara cuvinte
la 07.06.2011, 21:13
arata super si cred k e la fel de buna
la 07.06.2011, 21:50
la 07.06.2011, 22:47
la 08.06.2011, 00:01
woow!
la 08.06.2011, 07:34
buun...
la 08.06.2011, 08:36
buna buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking