Ingrediente
- 6 oua
- 3 felii branza topita Delaco
- 200 gr telemea de vaca
- 150 gr carnat de casa uscat
- o jumatate ceapa rosie
- 100 gr salam de vara
- sare
- piper
- salata verde, ketchup si ridiche pentru decor
Mod de preparare
Intr-un bol spargem ouale, adaugam branza telemea taiata cubulete, branza topita rupta bucatele mici, carnaciorul taiat felii, salamul si ceapa rosie taiate cubulete.
Amestecam bine pana la omogenizare, adaugam sare si piper dupa gust.
Incingem bine o tigaie cu putim ulei, adaugam compozitia si lasam la foc pana prinde o crusta maronie pe spate.
Cu ajutorul unei spatule o intoarcem usor si o inpaturam in doua.
Taiem pe jumatate si mai intoarcem odata pentru a ne asigura ca este bine facuta.
O servim ca atare sau cu salata langa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|