Omleta cu masline si brinza topita la cuptor

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
15 Noi 2012 | 3614 vizualizari
Omleta cu masline si brinza topita la cuptor

e o omleta facuta pe moment cu ce aveam prin frigider :))

Ingrediente

  • 12 oua
  • 100 gr pancetta ( se poate pune sunca,kaizer...dupa preferinta)
  • 4 cuburi brinza topita
  • masline verzi
  • sare
  • piper
  • lapte
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pancetta.

Ouale le batem bine intr-un bol. Adaugam putin lapte, sare si piper

Punem pancetta cind e prajita intr-o tava pentru cuptor si punem ouale deasupra. Dam 1-2 minute pe flacara aragazului pina prinde o pojghita oul dedesubt. Apoi punem cuburile de brinza topita taitae marunt si maslinele. Ddam la cuptor. Este gata cind ouale s-au rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu masline si brinza topita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac

Postat de panacris

Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, apoi se așează feliile de mușchi, pastramă, salam pe toată suprafața foii. Se presară cașcavalul...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Speli cartofii și îi pui la fiert cu tot cu coajă, într-o oală cu apă și puțină sare. Când sunt gata,  scurgi apa, îi lași să se răcească, apoi îi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2012, 17:22
După cum spuneam, ciorba mea de spanac este foarte sănătoasă Aşa că apreciez această minunată omletă care se poate topi în gura celor ce trec prin bucătăria Andreei ori pe aici prin pagină şi merg să-mi mai pun un polonic de ciorbă
Super bună omleta
la 15.11.2012, 17:25
place
la 15.11.2012, 17:26
Padre, pune doua polonice ca aduc si eu farfale si clatite
Mancam de la noi si apreciem omleta Andreei
la 15.11.2012, 17:28
Gata Meri Am şi ardei iute, merge la borşul de spanac. Apoi
la 15.11.2012, 17:28

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking