Ingrediente
- 2 oua bio
- 1/2 lingurita sos de peste
- 40 grame somon afumat
- 1/2 legatura sparanghel
- 3 catei de usturoi
- o bucata de 2cm de ghimbir proaspat
- sos dulce de chili
Mod de preparare
Intr-o tigaie, se incalzeste putin ulei de masline si se calesc usturoiul si ghimbirul pana devin aurii. Se adauga sparanghelul, sosul de peste, se acopera si se lasa la gatit 2 minute.
Se scoate sparanghelul pe o farfurie.
Se bat ouale ca pentru omleta si se toarna in tigaie. Se lasa pana cand ouale incep sa se gateasca, se aseaza somonul de-al lungul omletei, in treimea inferioara si se ruleaza. Se scoate pe farfurie si se stropeste totul cu sos dulce de chili.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|