Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili

Postat de Satisfyyourcravings in Somon
9 Ian 2016 | 2610 vizualizari
Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili

Ingrediente

  • 2 oua bio
  • 1/2 lingurita sos de peste
  • 40 grame somon afumat
  • 1/2 legatura sparanghel
  • 3 catei de usturoi
  • o bucata de 2cm de ghimbir proaspat
  • sos dulce de chili

Mod de preparare

Intr-o tigaie, se incalzeste putin ulei de masline si se calesc usturoiul si ghimbirul pana devin aurii. Se adauga sparanghelul, sosul de peste, se acopera si se lasa la gatit 2 minute. 

Se scoate sparanghelul pe o farfurie. 

Se bat ouale ca pentru omleta si se toarna in tigaie. Se lasa pana cand ouale incep sa se gateasca, se aseaza somonul de-al lungul omletei, in treimea inferioara si se ruleaza. Se scoate pe farfurie si se stropeste totul cu sos dulce de chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Somon aromatizat la gratar cu garnitura de orez

Postat de rocsi_1612

Somon aromatizat la gratar cu garnitura de orez

Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile...

Citeste continuarea

Somon cu sparanghel in crusta de aluat

Postat de oanapl

Somon cu sparanghel in crusta de aluat

Cerni faina intr-un vas, adaugi untul taiat cubulete, sarea si oul batut. Amesteci ingredientele pana obtii un aluat omogen pe care-l invelesti intr-o folie alimentara si il pui in frigider,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2016, 22:24
Placeee!
la 09.01.2016, 23:04
la 09.01.2016, 23:42
Buna !!!
la 10.01.2016, 08:11
Ar merge bine la micul dejun!
la 10.01.2016, 09:10
Buna!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking