Omleta cu spanac si seminte de dovleac

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
31 Dec 2016 | 2067 vizualizari
Omleta cu spanac si seminte de dovleac

Toata lumea va serveste azi cu tot felul de bunatati. Eu am adus o omleta :P Deoarece mi-a ramas umplutura de la bomboanele de pom cu spanac ( prea putina sa o congelez), m-am gandit sa le servesc baietilor la micul dejun, o omleta cu spanac.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 125 g amestec de spanac si branza ( gasiti aici ce contine:http://www.bucataras.ro/retete/bomboane-de-pom-cu-spanac-cu-seminte-80441.html)
  • 1 ardei gras
  • 2 felii kaizer de casa
  • 1/2 fir praz
  • iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem ardeiul si kaizerul cubulete, iar prazul rondele. Batem ouale cu sare, piper si o lingura de iaurt. Incingem o tigaie cu putin ulei, punem kaizerul si dupa cateva minute, adaugam ardeiul si prazul. Lasam cateva minute, avand grija sa amestecam, apoi adaugam amestecul de spanac, branza de capra si seminte de dovleac. Amestecam continuu, cca. 1 minut, punem si ouale batute si lasam pe foc pana se fac ouale. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sufleu de cartofi

Postat de rocsi_1612

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem. Galbenusurile le mixam cu un praf...

Citeste continuarea

Clatite cu ton si crema de branza

Postat de gaby_d

Clatite cu ton si crema de branza

Amesteca intr-un bol galbenusurile cu sarea si smantana. Adauga uleiul si omogenizeaza. Pune apoi laptele, amesteca si adauga faina in ploaie amestecand energic cu un tel. Lasa compozitia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2016, 19:11
la 31.12.2016, 21:15
la 31.12.2016, 21:58
la 01.01.2017, 17:21
Bună !
la 02.01.2017, 00:20

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking