Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui

Postat de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2012 | 3007 vizualizari
Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui

Ingrediente

  • 2 ouă;
  • 2 lg lapte;
  • 1 lgţ smântână;
  • un cubuleţ telemea de capră;
  • 1 felie şuncă de pui;
  • 1/4 ardei roşu sau gogoşar;
  • 1 vârf lgţ oregano;
  • 1 vârf lgţ busuioc;
  • 1 vârf lgţ parmezan ras (opţional);
  • foarte puţin unt, pentru uns tigaia;
  • sare (depinde cât de sărată e brânza);
  • piper.

Mod de preparare

Obişnuiesc să spăl ouăle înainte de a le găti.

Se bat ouăle, se adaugă laptele, smântâna, telemeaua tăiată mărunt, condimentele (oregano, busuioc, sare - dacă e necesar, piper). 

Se încinge tigaia, se unge cu unt.

Se toarnă ouăle în tigaie, se ţin la foc mic până când s-au "închegat", se adaugă şunca de pui deasupra, se întoarce omleta ca şi clătita. 

Se ornează farfuria după placul şi imaginaţia fiecăruia, se presară totul cu puţin parmezan (opţional).

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

Postat de Ksenya

Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

  Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei. Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie. Puneti ouale la fiert   putina sare si la foc   mediu...

Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de dovlecei la cuptor

Dovleceii se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa 15 minute deoparte. Se storc bine de apa si se pun intr-un castron impreuna cu morcovul ras,ceapa tocata marunt si usturoiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2012, 10:35
Buna dimineata!
la 11.04.2012, 10:39
la 11.04.2012, 10:50
gustos
la 11.04.2012, 11:09
Buna dimineata, Miha!
la 11.04.2012, 11:12
ce frumos e aranjat in farfurie

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking