Placinta cu spanac si crenvusti

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
6 Iul 2014 | 8015 vizualizari
Placinta cu spanac si crenvusti

Un aperitv foarte gustos.

Ingrediente

  • -1 pachet foietaj rotund
  • -350 g spanac congelat
  • -3 crenvusti mari
  • -1 ceapa
  • -150 g ricotta
  • -2 lg de parmezan ras
  • -2 oua + 1 galbens pt uns
  • -sare
  • -piper
  • -1 varf de cutit de nucusoara

Mod de preparare

1.Am taiat crenvusti si i-am prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei de maslune.

2.Intr-o alta tigaie am calit ceapa tocata marunt,cu 3 linguri de ulei de masline,apoi am adaugat spanacul si am lasat la foc mic cu capac,pana nu mai avea zeama,lasata de spanac.

3.Am incins cuptorul la 180°.Am pus aluatul cu tot cu hartia de copt,intr-o tava rotunda de 36cm diametru si cu ajutorul furculitei am intapat aluatul. 4.Intr-un bol am pus toate ingredientele,am mestecat bine.Le-am pus in tava cu aluat,am "inchis"restul de aluat care a ramas in exterior,am uns cu galbenus si am dat la cuptor 40 de minute.

4.Am scos placinta,am lasat sa se raceasca,am pus intr-o farfurie si am servit-o calda sau rece,

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon

Postat de oanapl

Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon

Mai întâi fierbi cartofii, spălați bine și necurățați de coajă, în apă cu puțină sare. După ce au fiert bine îi treci prin jet de apă rece și îi...

Citeste continuarea

Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar

Postat de mirela0911

Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar

Aluatul: se prepara mai intai maiaua. Se incalzesc usor cca 100 ml lapte, se adauga zaharul si 2 lg faina, apoi drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa pana se activeaza drojdia....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2014, 15:13
la 06.07.2014, 15:19
arata excelent!
la 06.07.2014, 15:40
multumesc!!!
va garantez ca e foarte buna!!!
la 06.07.2014, 15:40
la 06.07.2014, 15:43

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking