Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon)

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
24 Mar 2011 | 4317 vizualizari
Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon)

o cina rapida....sau ce vreti voi....

Ingrediente

  • 4-5 zuchinni mici ( sau  de care or fi)
  • 125 g pancetta afumata...la noi cred ca baconul este sau kaizer.....
  • un sfert ceapa rosie
  • cateva masline negre
  • 2 oua
  • 2-3 lg de lapte
  • o mana de cascaval ras sau parmezan
  • rosie si  castravete pt servit
  • sare, piper

Mod de preparare

mai intai se curata putin zuchinni si se taie in doua pe lungime( cei mai marisori se pot felia) apoi se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline si sescot pe o farfurie. in cratita apoi se pune ceapa feliata subtire si pancetta taiata cubulete si se calesc 2-3 minute. 

ouale se bat bine, se adauga lapte si  cascavalul/parmezanul ras .

in cratita cu pacetta si ceapa calita se asaza feliile de dovlecel si sepune din nou pe foc...cand s-a infierbantat se adauga ouale batute peste, si se pun cateva masline taiate in doua ( de  acele afara sambure). se lasa 2-3 min apoi se rastoarna pe o farfurie, si cu grija se lasa sa cada pe partea cealalta in tigaie...( cine are doubletta e fericita..cat as vrea si eu una...) si se mai prajeste si pe  partea aceasta 2 min, apoi se rastoarna pe o farfurie.

se serveste dupa preferinta...cu rosii, castraveti proaspeti sau murtaura....si neaparat cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv pasta de ton

Postat de Oana

Aperitiv pasta de ton

Scurge bine tonul si pune-l in mini tocatorul Breville sau al unui robot de bucatarie. Adauga peste el restul ingredientelor si mixeaza bine pana obtii o pasta...

Citeste continuarea

Ciupercute umplute cu mix de legume

Postat de anuta

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercilor spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare ,se aseaza una langa alta,cu scobitura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2011, 10:18
mmm ce-i aici
la 24.03.2011, 10:19
ligiuta....
la 24.03.2011, 10:22
bunaaaaaaaa
la 24.03.2011, 10:23
bunaaaaaa
la 24.03.2011, 10:35
delicios

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking