Ingrediente
- Ouă de găină 6 bucăți,
- Ceapă galbenă 1 bucată,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Ulei de rapiță 1 lingură,
- Bacon cca. 100 g,
- Mușchiuleț afumat de porc cca 50g.
Mod de preparare
Ceapa și ardeiul se curăță și taie julien. Într-o tigaie se pune uleiul de rapiță ce se pune la încins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se adaugă bacon-ul și mușhiulețul, tăiat mărunt. Se lasă la gătit cca. 5 minute la foc mediu, semiacoperit.
Ouăle se bat energic și se adaugă peste amestecul de legume, și se lsă la gătit cca. 5 minute pe o parte, apoi încă 5 minute pe partea cealaltă!
Cel mai bine e să aveți o tigaie doublet 😉 nu o să aveți bătaie de cap la întoarcrea omletei! 😉
Omleta se servește fierbinte cu pâine proaspătă și legume de sezon.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de duminica" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|