Ingrediente
- 2 felii sunca porc
- 2 felii salam
- 3 felii cascaval
- 6 ciupercute potrivite
- 3 oua
- 4 masline fara samburi sau o mana de masline feliate
- 1 lingura ulei
- condimente pizza
- sare
Mod de preparare
Taiem cubulete salamul, sunca, iar ciupercile felii subtiri. Le punem la calit cu ulei. Cand sunt gata, adaugam ouale batute cu sare si condimente, lasam putin la foc mic si apoi adaugam maslinele si cascavalul (ouale trebuie sa fie inca nefacute cand vom pune cascavalul si maslinele). Daca nu ne descurcam, ne vom folosi de o farfurie intinsa sa intoarcem omleta.
Cand e gata pe ambele parti, o vom pune in farfurie si o vom orna, fie cu ketchup, fie cu piper, in functie de preferinta.
Este foarte delicioasa !
S-avem pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicatesa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|