Ingrediente
- 1 cartof mai mare sau 3 mai mici
- 3 oua
- sare
- piper
- 1 cubulet de unt
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Curatam cartofii si ii taiem pai. Spalam, saram si dam la prajit.
Intre timp spargem cele 3 oua si le batem bine cu sare si piper.
Intr-o tigaie adaugam cubul de unt si cartofii prajiti scursi de ulei. Lasam pana se topeste untul si amestecam.
Rasturnam ouale peste cartofi si potrivim focul, sa nu fie nici prea mic, dar nici prea iute.
Daca nu va pricepeti sa o intoarceti ca pe clatita, rasturnati intr-o farfurie intinsa si apoi puneti in tigaie cu partea neprajita in jos.
Lasati pana se coace bine.
Se rastoarna pe farfurie si se serveste cum doriti (cascaval ras, ketchup, etc).
Este un preparat usor si delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Godina cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|