Ingrediente
- 4 oua
- 1/2 mozzarella
- 1 cutie de ciuperci
- 1/2 ceapa alba
- ulei de masline
- sare/piper
- cascaval delaco ras
Mod de preparare
Ciuperciile se scurg de zeama si se pun la calit in ulei de masline pentru 10 minute.
Se adauga intre timp si ceapa taiata solzisori.
Albusurile se separa, se bat spuma cu un praf de sare, se adauga si galbenusurile si se mixeaza putin.
Se pun ciuperciile si mozzarella taiata felii in compozitie, se amesteca cu grija.
Intr-un vas de yena, punem putin ulei de masline, il ungem bine si punem compozitia.
Se da la cuptor pentru 20 minute.
Cand e gata se pune deasupra cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
|