Ingrediente
- 2 oua
- 1 dovlecel mic
- 3 linguri branza proaspata de vaci
- 4-5 rosii cherry
- jumatate de ceapa verde
- 4-5 ciuperci mici
- patrunjel verde
- ardei iute proaspat (optional)
- sare
- busuioc sau cimbru
Mod de preparare
Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.
Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.
Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.
Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|