Omleta reinterpretata

Postat de BakeUpArtist in Aperitive / Garnituri
15 Noi 2016 | 2803 vizualizari
Omleta reinterpretata

Astăzi am vrut să încep ziua bine, cu un boost de energie. Așa că am pus laolaltă mai multe legume delicioase și am reinterpretat puțin clasica omletă.  

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 3 linguri branza proaspata de vaci
  • 4-5 rosii cherry
  • jumatate de ceapa verde
  • 4-5 ciuperci mici
  • patrunjel verde
  • ardei iute proaspat (optional)
  • sare
  • busuioc sau cimbru

Mod de preparare

Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.

Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.

Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.

 Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta pufoasa cu legume colorate si cascaval - Sunny cottage puff pastry tart

Postat de hanna

Tarta pufoasa cu legume colorate si cascaval - Sunny cottage puff pastry tart

Se decongeleaza aluatul. Pe o suprafata plata se pune faina si se intine aluatul, mai subtire daca e aluat pufos.  Se unge cu putin ulei o tava si se aseaza aluatul in ea. Daca va ies...

Citeste continuarea

Bruschete cu vinete si avocado

Postat de andaoana

Bruschete cu vinete si avocado

Vanata o spalam si o taiem cubulete cam de 0.5x0.5 cm si presaram pee a putina sare ca sa lase apa (daca doriti o puteti curata de coaja , asa cum am facut eu sau puteti lasa si coaja ) . Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2016, 15:19
la 15.11.2016, 15:28
la 15.11.2016, 15:33
Ce frumos arata!
la 15.11.2016, 15:38
Bună omleta!
la 15.11.2016, 16:37
Frumoasă prezentare pentru bunătatea de omletă!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking