Ingrediente
- 100 g sunculita taraneasca afumata;
- 50 g ardei kapia;
- o ceapa verde;
- 3 crengute de marar;
- 3 oua;
- 50 g cascaval Neaos de la Delaco;
- 50 g branza de vaca;
- o rosie cu forma alungita (50 g);
- sare.
- In plus:
- o tigaie antiaderenta si ulei pentru ungerea acesteia.
Mod de preparare
Se taie sunculita in bucatele.
Se spala ardeiul si se taie felii lungi si subtiri.
Se spala ceapa si se taie rondele.
Toate aceste ingrediente se pun intr-o tigaie unsa cu ulei, la foc mic, se sara si se inabuse putin, acoperind tigaia cu un capac.
Intr-un castron se rad branza si cascavalul, se adauga ouale si mararul spalat si tocat marunt. Se pune sare si se amesteca.
Rosia se spala si se taie rondele.
Se pune compozitia din castron in tigaie, apoi se adauga rosiile si se pune capacul la loc, lasand asa pana cand se incheaga bine, apoi se intoarce omleta pe partea cealalta.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|