Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multAperitive festive
Postat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSpalam si fierbem fasolea, separat se fierbe orezul 20 de minute. Tocam carnea,o calim in ulei cu jumatate din ciuperci feliate, apoi adaugam sucul de rosii si patrunjelul tocat ,lasam sa fiarba 15 minute. Cand fasolea si orezul au fiert ,le surgem de apa fiarbinte si le dam sub un jet de apa rece,adaugam mazarea, ciupercile ramase,fasolea peste orez, dupa gust adaugam sare si piper. Ungem o tava cu ulei ,punem toata combinatia , o nivelam si adaugam sosul din carne tocata, se da la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade. O servim alaturi cu piept de pui la gratar! Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Spalam ardeii, apoi cu ajutorul unui cutitas indepartam cotorul, semintele si nervurile. Carnea tocata o punem intr-un castron, adaugam ceapa tocata fin, sare si piper dupa gust, doua oua de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|