Ingrediente
- 1 cana de orez
- 2 cani jumate de apa(merg cam 3)
- vegeta/piper/ghimbir praf
- 2 linguri de sos de la pregatirea carnii(optional)
- patrunjel
Mod de preparare
Orezul l-am pus intr-o sita si l-am clatit sub jet de apa rece.
Se pune in vasul de la multicooker, punem condimentele si sosul format de la prajirea carnii (este optional, eu am pus pentru ai da un gust mai bun), punem apa cat sa acopere orezul (cam 2 cani jumatate), inchidem capacul, setam functia Boil, lasam cam 10 minute,amestecam, mai punem putina apa daca mai este nevoie si mai lasam 5 minute.
Se serveste ca garnitura sau poate fi cina sau pranzul perfect.
Se presara patrunjel prospat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|