Orez negru cu creveti Sichuan

Postat de Sylvia in Fructe de mare
26 Iul 2010 | 12655 vizualizari

Daca va ganditi la cina pentru o persoana nu trebuie neaparat sa fie un platou banal, ceva luat in graba din frigider…poate fi un adevarat festin pregatit pentru o persoana eu asa am facut si am testat aceasta reteta de creveti. Am adaptat o reteta dintr-o carte de bucatarie chinezeasca, am adaugat ardeiul rosu pentru putina culoare si am scazut cantitatea de ceapa verde .

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 27.07.2010, 15:31
la 27.07.2010, 17:51
Oana multumesc mult
la 27.07.2010, 17:52
Veroooooooooo ai sosit ma intrebam pe unde esti . Intru sa vad ce bunatati ai facut
la 29.07.2010, 14:37
ce prezentare de nota 10,de nota 1000
la 29.07.2010, 19:26
Laly iti multumesc, esti foarte draguta
la 24.08.2010, 00:40
betisoare rafinata reteta , am salvat-o, si eu sunt fan orez ,.Cand eram tanara o colega spunea ca am sa fac un copil chinez dupa cat prez mananc
la 24.08.2010, 21:36
Mihaela imi era tare dor de tine, pe unde ai fost ? Multumesc de laude si eu sunt mare fan orez.
la 06.06.2013, 11:59
la 06.06.2013, 19:35
wow a trecut ceva vreme de cand nu am facut reteta, o sa o refac!
la 30.10.2014, 11:59
Minunat arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking