Orez negru cu creveti Sichuan

Postat de Sylvia in Fructe de mare
26 Iul 2010 | 12714 vizualizari

Daca va ganditi la cina pentru o persoana nu trebuie neaparat sa fie un platou banal, ceva luat in graba din frigider…poate fi un adevarat festin pregatit pentru o persoana eu asa am facut si am testat aceasta reteta de creveti. Am adaptat o reteta dintr-o carte de bucatarie chinezeasca, am adaugat ardeiul rosu pentru putina culoare si am scazut cantitatea de ceapa verde .

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 26.07.2010, 19:30
bah, ce esti asa serioasa pe site? sigur esti tot tu?))))))
la 26.07.2010, 19:33
phahahahhahaha esti culmea

hai ca s-a oprit ploaia merg afara sa fac miscare sa nu sfarsesc ca englezoaica despre care tocmai citesc acum la stiri a pleznit in spital din cauza greutatii (peste 250 kile :-s)


la 26.07.2010, 19:35
Rivka nu stiu ce sa zic numai daca facem o comparatie aici la produsele de baza. In Olanda nu am intrat nici intr-un market am luat de la o benzinarie niste nimicuri cand am ajuns intr-o noapte mai tarziu si vreau sa iti spun ca mi s-a parut enorm de scump dar la benzinarii e mai scump ....
la 26.07.2010, 19:42
Uite in reteta asta vezi mai bine cum arata inainte de a-l fierbe : http://www.bucataras.ro/retete/3874/caracatita-cu-sos-picant-si-orez-negru.html si iti dau un site cu orezul care il am eu sa ii vezi ambalajul : http://www.rueducommerce.fr/m/ps/mpid:MP-882BBM308028#moid:MO-882BBM624649 Orez negru venere de la Gallo citind despre produs la ei am identificat aroma fina e de lemn de santal asa cum zic ei. Eu l-am gasit mai ieftin decat la ei.
la 26.07.2010, 20:47
ce poza faina ai la avatar, imi plac fff mult rochitele negre , as purta (si port des) si in plina zi rochita neagra de seara chiar am dibuit una made in china la H&M dar faina si acum imi pare rau ca nu am cumparat-o, dar revenind la oile noastre sa stii ca ma-am uitat de cateva ori la toko dupa orez negru tot de la tine mi-a ramas ideea si nu aveau, o sa il caut in alte marketuri ....noi mancam mult orez cand nu postez pe site inseamna ca de obicei manacm orez ziua resp, dar simplu, ori cu carne de pui si sosuri, ori cu peste si sosuri ori cu loempia si sosuri(pe care nu o fac eu numai o prajesc)
la 26.07.2010, 20:54
rivka, ce vrei sa zici? ca tu mai ai chiar asa mult pan' la 250?? nu cred))))
la 26.07.2010, 21:00
wow, ce bine arata e la favorite, trebuie incercata
la 26.07.2010, 21:15
pana la 250 mai am 200 kile ....
la 26.07.2010, 21:46
Rivka lasa-ma ca abia am gasit o poza cu mine ne-a stricat piticul laptopul in vacanta s-a jucat pe el in patul de la hotel si l-a mantuit in 8 zile , nu iti zic ca am pierdut iar sute de poze si cu retete si cu vacanta am crezut ca mor ca mereu zic ca salvez si uit cu lunile si poza care o aveam inainte era salvata acolo.
la 26.07.2010, 21:47
Vai sa ma vad eu iar la 50 de kg nici in liceu nu aveam atat ca aveam 55 bravo Rivka
la 26.07.2010, 22:20
Wow,ce bine arata.
la 26.07.2010, 22:54
la 26.07.2010, 23:58
delicatese ce sa zic
la 27.07.2010, 11:29
Mena, Silvioara si Jolygina va multumesc
la 27.07.2010, 13:19
Wow, cat de bine arata!! si prezentarea de nota 10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking