la 30.05.2013, 18:54 Pleu...cum ?! Interesant, dar mai interesanta reteta si felul in care arata
la 30.05.2013, 18:58 Laura, bureți de fag, denumire populară, dar de fapt ele sunt de cultură cresc în subsoluri sau pivințe, pe saci umpluți cu rumeguș sau așa ceva
la 30.05.2013, 18:58 Se găsesc de cumpărat în toate supermarketurile
la 30.05.2013, 18:59 Excelent ostropelul tau scumpa mea!
la 30.05.2013, 19:00
la 30.05.2013, 19:00 Aha, bine de stiut
la 30.05.2013, 19:04 foarte bun
la 30.05.2013, 19:04 Era bun si fara copanel
la 30.05.2013, 19:06 VAİ CE BİNE ARATA
la 30.05.2013, 19:08 o bunatate!
la 30.05.2013, 19:17 Buni, Zmeii, ca și Cleme, au nevoie de o bucată de carne
la 30.05.2013, 19:18 Eu am păpat fără cărniță nu că nu mi-ar plăcea, dar ”dantura” de rezervă nu mă ajută
la 30.05.2013, 19:35
la 30.05.2013, 20:18 O reteta super pentru zilele de post