Ostropel de pui
Postat de Bucataras in Pui 12 Iun 2015 | 31715 vizualizari
O reteta de ostropel de pui foarte gustoasa, din bucataria taraneasca traditionala.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 12.06.2015, 15:49
super!!!
la 12.06.2015, 18:51
excelent
la 12.06.2015, 21:43
Ce gustos
la 13.06.2015, 21:19
O bunatate de preparat!
la 15.06.2015, 19:40
Delicios
la 15.06.2015, 19:55
E grozav!
la 02.07.2015, 08:57
Dia , vino la Onesti si vei gasi PUIUL FERICIT de la Agricola
la 02.07.2015, 09:03
Cat de bine arataaaaaaa.....!
la 02.07.2015, 11:29
Prea mult ulei, prea putine rosii, prea putin usturoi.
la 02.07.2015, 11:47
vai de mine cat ulei, intr-adevar se foloseste mult pentru a praji puiul dar recomand sa se foloseasca 2 linguri ca sa calim usturoiul nu mai mult.
la 02.07.2015, 11:53
Tina,vreun comentariu pozitiv ai la retete sau critici asa sa-ti ocupi timpul?
M-as bucura daca ne-ai prezenta retete pregatite de tine sa ne dam seama cum gatesti,altfel consider ca e doar rautate.
Eu poate nu pot sa pregatesc o reteta asa cum o prepara altcineva din mai multe motive.
Poate nu tolerez toate ingredientele,poate consider ca pot sa o modific astfel incat sa fie mai gustoasa si multe altele.
Noi doar impartasim modul in care am pregatit o reteta,nu obligam pe nimeni sa faca la fel.
la 02.07.2015, 12:50
nu ar trebui ca bucatile de carne sa fiarba in sos? prajirea este suficienta pentru a fragezi carnea?
la 11.10.2015, 13:42
Mama ce bine arata! mie mi se parea din start ca e o gainusa sau un cocosel de tara ,asa gustoase arata!
COMENTEAZA